Uw huis veilig

Wat zijn de voordelen van vastgoedbeheer?

Geplaatst op

Wanneer je een eigen pand hebt dat je bijvoorbeeld voor bedrijfsdoeleinden gebruikt, dan is het heel goed mogelijk dat het op den duur even niet gebruikt wordt. Het is dan erg belangrijk om te zorgen dat bij langdurige leegstand er geen krakers in gaan zitten. Dit laatste mag dan een verboden praktijk zijn, het gebeurt nog wel en het kan ook via diverse sluiproutes. Dus we raden je altijd aan om te zorgen voor gedegen vastgoedbeheer. 

Bij www.immohaege.nl helpen ze je graag verder. 

Waarom vastgoedbeheer? 

Het is duidelijk dat een woning of bedrijfspand niet 100% veilig is wanneer er even niets mee gebeurt. Dit laatste kan het geval zijn wanneer er bijvoorbeeld een verandering van bedrijfsoriëntatie, een bedrijf krijgt later een doorstart of er is sprake van een vertraagde start, wat ook de redenen mogen zijn, wanneer een pand langere tijd leegstaat, dan ligt het risico op de loer dat krakers het pand gaan bezetten. We raden je aan om vastgoedbeheer in te schakelen om dit te voorkomen. Door antikraakhuurders erin te zetten zul je zien dat dit laatste risico geëlimineerd wordt. 

Er zijn nog meer voordelen van vastgoedbeheer 

Wanneer je pand leeg staat, is er totaal geen zicht op, wanneer je vastgoedbeheer inschakelt kunnen zij ervoor zorgen dat eventuele reparaties gedaan worden, het papierwerk op orde blijft en eventuele zaken regelen met huurders, die ervoor zorgen dat er geen krakers in gaan zitten. Het is belangrijk dat alles op basis van contracten gebeurt en daar kan vastgoed weer voor zorgen.

Neem contact op met het vastgoedbeheerbedrijf en zorg ervoor dat je niet in de problemen komt. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer je een tijd in het buitenland bent.

Veel succes en laat je inspireren door de informatie geven, lees ook onze andere blogs om te weten hoe je je woning of bedrijfspand veilig kan houden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden