Uw huis veilig

Wat te doen om je droomhuis te bouwen?

Geplaatst op

Als dat huis, wat je in gedachten hebt geschetst en ingericht, echt van jou kan zijn, wat zouden dan je diepste wensen zijn voor dit huis? Misschien denk je er meer aan om je innerlijke Steven Spielberg naar boven te halen met je eigen privé mediatheater en kijkkamer?

Van de eenvoudigste, meest elementaire – maar creatieve – tot de volmaakt buitensporige: er zijn woonwensen die bij veel mensen leven. We nemen er een aantal met je door. 

De grote wensen die mensen hebben voor hun droomhuis

We nemen de grote wensen die mensen hebben met je door:

1.  We hebben allemaal gehoord over de keuken van de chef in huis, met zijn enorme eiland, kookruimtes en top-of-the-line apparatuur. En het is nu niet ongebruikelijk om veel nieuwe woningen te vinden met een aantal of al deze functies en voorzieningen. Dus wat toe te voegen aan een keuken die al lijkt te hebben zo ongeveer alles? Hoe zit het met het hebben van alles binnen handbereik? Ja, de butler’s pantry is terug! Een luxe keuken met butler’s pantry past in het droomhuis van veel mensen.

2.  Overdekt zwembad/Spa. Verbeterde technologieën en ventilatie betekenen dat je het hele jaar door van het water kunt genieten – zonder dat de rest van het huis vochtig aanvoelt of naar chloor ruikt. Nog beter, het overdekte zwembad van vandaag heeft vaak tal van voorzieningen overgenomen uit de spa. Doe een workout, ontspan de stress. Wat je ook doet, het is tijd om te genieten van het overdekte zwembad in je eigen huis.

 3.  Fitnessruimte / Home Gym. Wie wil er zweten waar iedereen bij is? Als je over de middelen beschikt, waarom dan geen fitnessruimte of thuisgymnastiek wanneer het je uitkomt?

4.  Open haard in woonkamer. Kruip lekker op de bank, houd je warm en ontspan in een gezellige open haardkamer. Zo´n kamer is ontworpen als een prive-ruimte voor familie, het is comfortabel, casual en uitnodigend.

5.  Mediaruimte / Home Theater. Geen tijd om naar de film te gaan?  Wel, je kunt de films naar je eigen thuisbioscoop brengen.

Dit zijn allemaal ideeën die mensen ook daadwerkelijk gerealiseerd hebben. 

De eigenaren weten hoe ze van het leven moeten genieten. Een droomhuis, zo vonden ze, hoorde daar helemaal bij. Die droom hebben ze nagejaagd en uiteindelijk gerealiseerd. 

Bij Makelaardij Van Doorn helpen ze je graag om jouw droomhuis waarheid te laten worden. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden