Uw huis veilig

Wat is de meerwaarde van een knikarmscherm als zonwering?

Geplaatst op

In Alphen aan den Rijn kun je in de warme maanden heerlijk van de zon genieten. De meeste woningen beschikken over een tuin, maar nog niet over een knikarmscherm. Met voldoende zonwering creëer je schaduw voor je terras en je woning. Waarom is dat een meerwaarde? Dat behandelen we graag in deze blog. Lees daarom snel verder waarom je ook een knikarmscherm in Alphen aan den Rijn moet aanschaffen.

Zonwering automatisch besturen

De knikarmscherm heeft zijn naam te danken aan het handige mechanisme. Namelijk een arm die in een knik ingeklapt kan worden. Wanneer je buiten wilt zitten, maar niet in de zon, dan kan het zonnescherm met uitklapbare armen uitgezet worden. Daarnaast is deze ook handig weer inklapbaar. Weinig moeite en een efficiënt systeem. Dit kan volledig geautomatiseerd worden en met een knop bestuurd worden.

Duurzaam zonwering gebruiken

De knikarmschermen van Oudshoorn & Van Egmond zijn duurzaam in gebruik. Ze zijn namelijk volledig inklapbaar, zodat ze buiten gebruik niet bloot worden gesteld aan het weer. Dit is anders dan het klassieke zonnescherm. Denk maar aan de winterperiodes waardoor er altijd slijtage sporen te zien zijn op het zonnescherm. Met een knikarmscherm is dat allang verleden tijd en gaat je zonwering jarenlang in goede staat mee.

Stijlvolle toevoeging aan je woning

Een uitgeklapte zonwering valt natuurlijk wel op. Daarom zijn er steeds meer stijlvolle zonwering luifels verkrijgbaar die op maat geïnstalleerd kunnen worden. Zo kan je de stijl van de woonruimte doortrekken naar buiten met een bijhorende gekozen luifel. Deze blijft uiteraard in de beste staat door deze te gebruiken in combinatie van een knikarmsysteem. 

Multi inzetbaar scherm

Gebruikelijk installeren we zonwering boven ramen of deuren. Maar dankzij het handige uitklapbare mechanisme is het multi-inzetbaar. Zo kan je een knikarmscherm gebruiken om een volledig terras af te schermen of bijvoorbeeld een plek waar je een buitenzwembad opzet. Ze zijn helemaal op maat voor je te produceren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden