Uw huis veilig

Veilige woning maken met een gietvloer als basis

Geplaatst op

Het is bijzonder fijn om een gietvloer te realiseren in je woning omdat hier allerlei voordelen uit voortvloeiend, in deze tekst hebben wij het idee opgevat om jou een aantal bijzondere eigenschappen van dit type vloer te noemen en je zo te inspireren. Dus daarom snel verder in deze tekst en maak van jouw woning een schitterende én veilige woning.

Veiligheid in je woning is erg belangrijk 

Er zijn nog Nederlandse woningen waar in het een beetje armzalig gesteld is met de veiligheid. In vele gevallen komt dat omdat woningen nogal oud zijn en al heel lang niet gerenoveerd. Soms stellen de eigenaren de innovatie uit en dat is een risico. Maar ook als we er vanuit gaan dat de woning wel up-to-date is als het gaat over moderne veiligheidseisen, dan is het ook zo dat er soms nog wel wat gebreken te vinden zijn. Bijvoorbeeld wanneer we kijken naar het type vloer dat in een woning ligt. Kinderen spelen in de woonkamer, dan kan het zijn dat de vloer vies is, er ligt bijvoorbeeld een tapijtvloer. Je wilt natuurlijk voorkomen omdat kinderen ziek van worden van het vuil op de vloer. De gietvloer lost dit soort problemen op. 

Wat zijn de voordelen van een gietvloer? 

We hebben zojuist genoemd dat een vloer behoorlijk vies kan zijn en dat er dan op een gegeven moment de situatie ontstaat waarin hygiëneproblemen gaan ontstaan waar kinderen ziek van kunnen worden. Wanneer je een gietvloer in je woning laat leggen, is het een heel ander verhaal, want deze vloer is zo gemakkelijk schoon te maken dat de hygiëne met sprongen vooruit gaat. Zelfs is het mogelijk om deze vloer met agressieve schoonmaakmiddelen te reinigen. Hoewel dit laatste niet eens nodig is, want je kunt de vloer dweilen met allesreiniger en warm water. 

Niet alleen is de vloer gemakkelijk schoon te maken, deze past ook heel goed bij verschillende woonstijlen, omdat de kunststoffen waarvan de vloer gemaakt is, in allerlei kleuren te krijgen zijn. 

Wil je meer weten over de veiligheid in je woning, dan is het raadzaam om eens de andere blogs op onze site te lezen, daarin willen we graag inspireren met betrekking tot dit onderwerp. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden