Uw huis veilig

Veilige‌ ‌opslag‌ ‌voor‌ ‌thuis‌ ‌en‌ ‌op‌ ‌het‌ ‌bedrijf‌

Geplaatst op

Binnen veel Nederlandse bedrijven wordt er gewerkt met stoffen die niet in het milieu terecht mogen komen, simpelweg omdat er dan grote schade op zal treden. Veel beter is het dan om gedegen voorzorgsmaatregelen te nemen en deze zaken te voorkomen. 

Bij de https://www.milieuconcurrent.nl/ weten ze je te helpen met oplossingen voor specifieke behoeften binnen je bedrijf op het gebied van veiligheid. Lees met ons mee, dan lichten we er een aantal voor je uit. 

Gassen

De meeste gassen worden in tanks of speciale flessen opgeslagen. Denk daarbij aan gassen die binnen een bedrijf gebruikt worden, maar ook gassen die juist voor huis-tuin-en-keukengebruik geschikt zijn. Zeg maar de fles die je meeneemt naar de camping. Het is zeker geen gek idee om deze in een veilige kast op te slaan. Dat noemen we ook wel een brandveilige kast. De functie van deze kast laat zich raden: in het geval van een brand zal de fles lange tijd veilig staan, waardoor bewoners en brandweer veilige zijn. 

Zuurkast

Er zijn in een woning of binnen een bedrijf vaak stoffen aanwezig die schadelijk zijn voor mensen en dieren. Zeker de kleine mensen thuis willen nog wel eens op onderzoek uitgaan. Dan is een kindersluiting op een fles chloor of gootsteenontstopper lang niet altijd afdoende (we raden je eigenlijk sowieso waf om een gootsteenontstopper te gebruiken, maar dat terzijde) om je kind veilig te houden. Daarom raden we je aan om te gaan voor een speciale kast. Het liefst met een slot erop. Een zuurkast is dan ideaal. Zeker binnen een bedrijf of school. Zo kunnen ze er niet makkelijk bij. 

Op onze site houden we je op de hoogte als het gaat over de verschillende mogelijkheden om thuis (en in je bedrijf) veiliger te wonen en te werken. Lees onze blogs door en doe je voordeel met de informatie die we je geven. Profiteer ervan! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden