Uw huis veilig

Sneller je woning verkopen: ga voor een aankoopmakelaar

Geplaatst op

Bij aankoopmakelaar deventer zit je helemaal goed als je snel je woning wilt verkopen. We nemen in deze blog een aantal voordelen met je door wat een verkoopmakelaar nu eigenlijk allemaal voor je kan betekenen om je woning sneller te verkopen. Zin in een stukje onvervalste inspiratie? Lees dan snel verder en doe je voordeel met de diensten die een makelaar allemaal voor je kan betekenen. 

Goede indicatie van de verkoopprijs 

Een makkelijk kan gemakkelijk een goede indicatie geven van wat een woning zou kunnen opbrengen op de markt. Op deze manier hoef je zelf niet in het duister tasten en zul je ook zeker niet minder vragen dan je woning werkelijk waard is. Op deze manier kun je al geld verdienen door een makelaar in de arm te nemen.

Unique Selling Points benoemen 

Een makelaar is een goede verkoper en weet van elk product de goede punten te benoemen die potentiële klanten over de streep zouden kunnen trekken. Op deze manier hoef je zelf niet een verhaal te formuleren, dat doet de makelaar voor jou. Natuurlijk is het erg belangrijk dat je goed samenwerkt met de makelaar omdat jij degene bent die het huis heel goed kent. Samen ga je door het huis heen en worden de Unique Selling Points benoemd.

Advies geven over eventuele verbeteringen 

Geen huis is perfect en dat weet elke makelaar. Ook is het zo dat hij heel veel huizen ziet en dus ook goed weet wat eventuele verbeteringen kunnen zijn aan een woning. Maak gebruik van de kennis en kunde van de makelaar om zo eventuele verbeteringen aan je huis snel door te kunnen voeren om zo ook een betere prijs te kunnen vragen voor je woning.

Goede vergelijking van de woningen op de markt 

En makelaar beschikt over voorkennis over de markt, dat wil zeggen dat deze expert weet welke woningen er allemaal op de markt gaan komen nog voordat er over gepubliceerd is op de verschillende kanalen waar woningen doorgaans opgezet worden als ze te koop staan, bijvoorbeeld funda en alle lokale kranten, et cetera. Ook weten ze welke woningen er op de markt zijn geweest, dit biedt jou dus een schat aan referentiemateriaal bij het bepalen van de verkoopprijs. 

Op een juiste manier te koop aanbieden

Om de verkoop van een woning goed te laten slagen is het erg belangrijk dat deze op een goede wijze te koop aangeboden wordt. Wanneer je zelf verhuisd bent, dan is het wel erg fijn dat je het oude huis snel kwijt kunt raken. Een makelaar kent de juiste kanalen om een woning snel te verkopen. Daarbij is het zo, dat ze ook erg goed weten hoe je een woning in beeld moet brengen. Zo worden er bijvoorbeeld altijd foto’s gemaakt van een woning en op zo’n manier dat deze er het meest aantrekkelijk uitziet. Vaak worden de foto’s gemaakt nadat de woning net is opgeruimd en netjes ingericht. Over die inrichting kan de makelaar jou ook allerlei tips geven, dit is bijvoorbeeld ook erg handig als er kijkdagen zijn, waarop mensen de woningen komen bezichtigen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden