Uw huis veilig

Met steigerbuizen veilig een voordelig interieur inrichten

Geplaatst op

In deze blog nemen we met je door wat de verschillende opties zijn als het gaat over buiskoppelen. Je kunt met steigerbuizen gemakkelijk meubels maken waar je van kunt genieten met familie en vrienden. Lees lekker verder en laat je inspireren. Bij buiskoppelen.nl weten ze meer van de dingen die je kunt doen met buiskoppelingen.

Helemaal in

Meubels gemaakt van steigerbuizen zijn helemaal in. Het begon een aantal jaar geleden en de trend heeft zich voortgezet. Heel stiekem zagen we in de jaren negentig al interieur ingericht met industriële meubels, maar toen was het nog een beetje underground. Tegenwoordig is het allemaal een stuk gemakkelijk om aan ideeën voor deze stijl te komen. Je kunt op internet heel gemakkelijk intikken ´industriële stijl´ en dan heb je al tal van ideeënboeken online die je kunt bekijken. Kies de leukste eruit en maak een moodboard. Daarop prik je alles wat je tegenkomt aan leuk design en aanverwante zaken. Zo bouw je een helder idee op waar je snel concreet mee verder kan. 

Steiger houten meubels

Veel mensen denken dat de industriële stijl robuust is en daarom bijvoorbeeld niet heel veilig als het om kleine kinderen gaat. Toch met een goede afwerking zul je geen last hebben dat kinderen splinters in de handen krijgen, bijvoorbeeld met een tafel die gemaakt is van steigerhout (ook zo´n mooie, voordelige en veilig optie om de zaken in orde te krijgen). 

We raden je aan om zeker deze stijl te overwegen wanneer je wilt besparen. Kijk goed rond naar nieuwe ideeën en laat je zeker inspireren. Leuk om te zien hoe mensen uit inspiratie gloednieuwe ontwerpen toveren. 

Blijf onze blog volgen, dan ben je telkens op de hoogte als het gaat over interessante zaken die te maken hebben met je huis, veiligheid en hoe je dit allemaal onder kan brengen in een mooi design. Want dat maakt toch echt een thuis compleet!

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden