Uw huis veilig

Hoe vind je een betrouwbare makelaar?

Geplaatst op

Op zoek naar een makelaar om een woning te kopen of verkopen? Elke makelaar zal uiteraard zijn of haar best doen om je te overtuigen dat ze je het beste kunnen helpen. Hoe kies je de juiste makelaar? Door onderzoek te doen en te letten op een aantal aspecten dan kun je de beste makelaar kiezen. Maak kennis met onze tips zodat je straks een makelaar kan inschakelen die het beste past bij jouw wensen.

Intentie van de makelaar

Je kunt in principe bij elke makelaar terecht, ze zullen je niet snel afwijzen. Daarom aan jou de taak om te polsen of de intenties juist zijn en of de makelaar zich echt honderd procent wil inzetten voor jou. Let daarom in het eerste consult op de intenties van de makelaar. Zijn ze oprecht geïnteresseerd en vragen ze naar jouw specifieke wensen of proberen ze zo snel mogelijk je handtekening te scoren voor een zoekactie. Zo weet je of de makelaar echt voor jou aan de slag gaat of dat je gewoon een klant op stapel met meerdere klanten bent.

Makelaar met ervaring in Haarlem

Ervaring in de markt is belangrijk. Je hoeft natuurlijk niet per se de meest ervaren persoon te zoeken, maar natuurlijk wel iemand die raad weet met jouw wensen. Je merkt snel of een makelaar over voldoende ervaring beschikt. Wanneer je de woningwensen bespreekt met de makelaar dan moet hij of zij jou suggesties doen. Als je een makelaar hebt die alleen maar gaat vragen waar hij of zij moet gaan zoeken, dan weet je dat de makelaar zelf zoekende is in de markt. Zo kan het schelen of een makelaar bekend is in Haarlem of hier nog nooit een woning heeft verkocht. Wanneer de makelaar de markt waarin je wilt kopen of verkopen echt goed kent, dan zullen de suggesties vanuit de makelaar snel op tafel komen. Zo weet je dat je te maken hebt met iemand die de markt goed kent. Zoals de ervaren van der Linden makelaar Haarlem.

Klantbeoordelingen

Ervaringen aanhoren van voorgaande klanten geeft altijd een betrouwbaar beeld. Ze hebben immers de makelaar echt meegemaakt en weet zelf of ze er met een goeie koopdeal ervan af zijn gekomen. Vraag rond of benader eventueel personen die een review hebben achtergelaten. Door de ervaringen van anderen met de makelaar aan te horen kun je uiteindelijk je eigen oordeel maken of de makelaardij de juiste voor jou is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden