Uw huis veilig

Hoe erg is kalkaanslag?

Geplaatst op

In je woning zijn er een aantal dingen die de nodige aandacht verdienen. Niet iedereen heeft de juiste kennis en kunde om de woning jarenlang op orde te houden. Gelukkig is er wel online veel informatie te vinden over hoe je je woning lang goed kunt houden. In deze blog gaan we het hebben over hoe erg kalkaanslag is voor apparaten in je woning en wat je eraan kunt doen. Lees snel verder en doe je voordeel met informatie die we je geven. Lees ook onze andere blogs, want daar kun je veel aan hebben 

Kalkaanslag en de consequenties

Wanneer mensen kalkaanslag in huis hebben, dan is het zo dat er verschillende consequenties aanverbonden zijn. Zo komt het voordat de cv bijvoorbeeld kapot gaat omdat kalkaanslag erin gaat zitten, maar ook apparaten en leidingen in de woning gaan minder goed functioneren. Apparaten gaan meer stroom verbruiken en eerder stuk. Dit gaat natuurlijk een groot kostenplaatje opleveren. Het is ook zonde dat apparaten snel stuk gaan, zo kun je niet van deze dingen genieten binnen een normale levensduur.

De oplossing voor kalkaanslag 

Gelukkig is er een oplossing voor kalkaanslag uitgevonden die het mensen makkelijker maakt om dit schadelijke witte goedje te bestrijden. We stellen je voor aan de magnetische kalkaanslagvernietiger: de waterontharder. Deze ontharder werkt met magnetische straling en zorgt dat kalk gewoon opgelost in het water blijft zitten. De moleculen worden bewerkt, het gaat hier dus niet om een wonderapparaat! De magnetische waterontharder is veel beter dan de ionische waterontharder die werkt met een zoutreservoir. Dit zout komt uiteindelijk in het zoete water terecht waar mensen en dieren van afhankelijk zijn. Zo ontstaat er verzilting waarbij het zoete water langzaamaan zouter wordt, en dat willen we natuurlijk niet. Ga dus voor een magnetische waterontharder. 

Blijf onze site volgen. We hebben allerlei leuke teksten online die je kan lezen als je geeft om de veiligheid van je woning, gezin en leefomgeving. Veel plezier met lezen en maak er iets moois van in 2021. Een Waterontharder kopen is dan ook een van de dingen die we je aanraden dit jaar als eerste voor je huis te doen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden