Uw huis veilig

Een verkoopmakelaar helpt jou snel je woning verkopen

Geplaatst op

Wanneer jij je woning wilt verkopen, is het natuurlijk wel fijn dat dit ook zo snel mogelijk gebeurt, want in sommige gevallen heb je alweer een andere woning waarin je woont en dan zit je met dubbele lasten waar je niet op zit te wachten. Het beste is om dergelijke zaken te voorkomen en een makelaar in de arm te nemen die jou kan helpen snel je woning te verkopen. Bij verkoopmakelaar groningen helpen ze je graag verder om je woning zo snel mogelijk te verkopen. 

Wat een makelaar voor jou kan doen

Het is zo gemakkelijk om een makelaar in de arm te nemen die jou de woning gaat helpen verkopen. In feite hebben ze zo’n groot netwerk dat ze heel gemakkelijk de woning op de juiste plek kunnen adverteren. Ze zorgen ervoor dat de woning op de relevante fora terechtkomt waardoor deze snel te vinden is. Daarbij zijn makelaars geboren onderhandelaars die ervoor zorgen dat jij een goede prijs voor je woning krijgt. Uit onderzoek blijkt dat mensen die een makelaar in de arm nemen hun woning voor een betere prijs verkopen dan mensen die dit niet doen. 

Zo kun jij je woning sneller verkopen

Een makelaar zal jou een aantal dingen aanraden om te doen zodat jouw woning sneller verkocht kan worden. Het is erg belangrijk om de omgeving rond je woning zo goed mogelijk op te ruimen. Dus dat begint met de voortuin en eindigt met de achtertuin. Misschien is het ook wel zo, dat de stoep voor je woning niet zo netjes is. Misschien kun je deze goed schoonmaken zodat jouw woning er helemaal mooi uitspringt, stoeptechnisch gezien. 

Daarnaast is het ook belangrijk dat de woning er mooi uitziet, zodat mensen gelijk enthousiast zijn. Dus wanneer je de kans ziet, is het slim om de gevel schoon te spuiten met een hogedrukspuit. Daarnaast raden makelaars aan om de woning goed op te ruimen en veel persoonlijke spullen weg te halen, denk bijvoorbeeld aan foto’s. Zo kan de potentiële koper op een kijkdag veel gemakkelijker zichzelf in de woning projecteren en wordt hij of zij niet afgeleid door het verhaal van de huidige bewoners. 

Reparaties en veiligheid

Het is slim om kleine reparaties uit te voeren wanneer dat in je woning nodig is. Zo ziet je woning er ook qua binnenhuisarchitectuur er piekfijn uit. Vergeet niet om de reparaties door te berekenen in de vraagprijs. 

Kopers vinden het erg belangrijk dat een woning veilig is, dus zorg ervoor dat ook alle sloten en raamafsluitingen voldoen aan de gestelde, moderne veiligheidseisen. Wanneer je niet zeker weet hoe dit te doen dan raden we aan om een slotenmaker langs te laten komen die jou een inbraakpreventieadvies kan geven. Een slotenmaker kan ook direct de nodige aanpassingen doen zodat je woning op-en-top veilig is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden