Uw huis veilig

Een veilige woning huren? Hier een paar tips

Geplaatst op

Stel je gaat een woning huren via Vastgoed Unie in Amsterdam. Dan wil je wel een veilige woningen intrekken. De woningen van de Vastgoed Unie zijn veilig, anders gaat natuurlijk niemand een woning huren in Amsterdam via Vastgoed Unie. Maar toch is het aanbevolen om als huurder zelf ook het nodige aan veiligheid te doen. Allereerst, voordat je ook maar iets hebt ondertekend moet je ervoor zorgen dat het huis binnenin helemaal veilig is en voldoet aan alle voorschriften. Je mag hier als huurder van woning huren via Vastgoed Unie in Amsterdam bepaalde gegevens voor opvragen. Als dat is gecheckt vraag je wie er allemaal in bezit is van een sleutel. Vaak houdt de verhuurder een sleutel, deze mag hij echter niet gebruiken. Doet hij dit wel en zonder toestemming van jou dan is dat illegaal. Sloten vervangen zonder toestemming van de verhuurder is ook verboden. 

Het ophangen van camera’s

Wat je wel mag doen is camera’s ophangen in huis. Let op: als huurder van woning huren via Vastgoed Unie in Amsterdam kan het zijn dat je geen gaten mag boren. In dat geval moet je op zoek naar andere mogelijkheden om je camera’s op te hangen/ neer te zetten. Een camerasysteem werkt goed tegen diefstal omdat het voor dieven een te groot risico is omdat te stelen bij een huis met camera’s. Het helpt niet alleen tegen diefstal, je kunt ook precies zien wat er in en om je huis gebeurt. 

Brandveiligheid

Nu hebben we veiligheid in huis en antidiefstal gehad. Maar dan missen we nog een hele belangrijke, brandveiligheid. Je kunt als huurder natuurlijk zelf ervoor kiezen om een blusdeken of brandblusser aan te schaffen, maar er zijn ook een aantal dingen die je aan de verhuurder mag overlaten. Zo moet je huis verplicht 1x in de zoveel tijd gecheckt worden, of de brandpreventie nog steeds aan de eisen voldoet. Ook moet de Cv-ketel eens in de zoveel tijd gecheckt worden. Als je een woning gaat huren via Vastgoed Unie in Amsterdam ben je nu beter voorbereid. Je weet nu welke dingen de verhuurder moet regelen en wat je zelf nog kunt doen om je huurwoning veiliger te maken. 

Woning verhuren via Vastgoed Unie in Amsterdam

Naast woning huren behoort woning verhuren via Vastgoed Unie in Amsterdam ook tot de mogelijkheden. Woning verhuren via Vastgoed Unie in Amsterdam is natuurlijk interessant op het moment dat je een extra huis hebt. Veel mensen kiezen voor woning verhuren via Vastgoed Unie in Amsterdam om een passief inkomen te genereren. Juist daarom is woning verhuren via Vastgoed Unie in Amsterdam erg populair.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden