Uw huis veilig

Een veilig gevoel in je eigen huis

Geplaatst op

Iedereen wil fijn warm en vooral veilig in zijn huis kunnen zitten. Maar ook het huis kunnen verlaten zonder zich druk te hoeven maken of alles wel veilig achter slot en grendel staat. Met extra beveiliging en goede sloten kun jij deze zorgen voor jezelf helemaal weghalen. Alleen met het idee ervan ben je er natuurlijk nog niet. Door het inschakelen van een expert op dit gebied weet je pas zeker dat het echt goed zit. In deze blog informeren we je wat meer over de opties die er zijn wat betreft de veiligheid van je huis.

Inbraakbeveiliging

Ondanks dat iedereen weet dat veiligheid bovenaan staat, onderschatten toch nog veel mensen de beveiliging van hun eigen huis. Door simpel je huis af te sluiten met een standaard slot ben je er nog niet. Inbrekers hebben allerlei slimme manieren om die sloten open te breken en alsnog binnen te komen. Daarom is het zeer aan te raden om je huis te verbeteren tegen inbraak met sloten van een SKG-keurmerk. Slotenmaker Breda kunnen deze sloten altijd uit voorraad leveren en ervoor zorgen dat deze op professionelen wijze worden gemonteerd in je deur en ramen. 

Extra beveiliging

Om je huis te voorzien van extra beveiliging kun je er ook voor kiezen om naast je veiligheidssloten nog een kerntrekbelslag te laten monteren. Een kerntrekbeslag wordt over je cilindersloten geplaatst en zorgt ervoor dat inbrekers het cilinder niet uit het slot kunnen trekken. Dit is namelijk een populaire manier van inbreken en een manier wat dus ook nog veel voorkomt. Zorg er dus voor dat dit niet bij jou het geval gaat zijn. Ook kun je er nog voor kiezen om een anti-inbraakstrip te monteren. Op deze manier worden er twee delen op je deur en kozijn gemonteerd die in elkaar schuiven zodra de deur sluit. Hierdoor kun je onmogelijk met een koevoet of andere manieren de deur openbreken. Zoals je leest zijn er dus nog veel meer manieren om inbraak te voorkomen. Wil je meer weten en kun je wel wat advies en hulp gebruiken? Laat je dan informeren op de website of bel naar Slotenmaker Breda.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden