Uw huis veilig

Een veilig gevoel in huis is niet alleen fysiek

Geplaatst op

De veiligheid van je eigen huis staat hoog op de prioriteit bij de meeste mensen. Dat is ook best logisch omdat je natuurlijk een zo veilig mogelijke privé omgeving wilt hebben. Zo kopen mensen camera`s, halen mensen extra sloten of hele systemen om hun huis beter te beveiligen. Maar naast de fysieke veiligheid en de optie om alles te monitoren wordt vaak een andere belangrijke factor over het hoofd gezien. Dat is de sfeer van het interieur. Dit speelt niet zozeer een rol in de fysieke veiligheid, maar vooral mentaal. Hiermee wordt het “huiselijke” gevoel bedoeld.

Een ander interieur

Heel veel huizen lijken van binnen op elkaar omdat men vaak niet geneigd is om leuke of nieuwe ideeën uit te proberen in het interieur of exterieur. Een huis dat als “thuis” voelt, voelt ook veel veiliger. Er zijn veel leuke ideeën te vinden om je interieur of exterieur een eigen draai te geven. Een idee wat vandaag in het licht wordt gezet is een fruitkist. Door een fruitkist te kopen kan je op een leuke en andere manier je spullen of natuurlijk je fruit bewaren. Deze past vaak mooi in de woonkamer of schuur. Natuurlijk kan het ook buiten overkapt worden gezet. Het kan zelfs op de fiets worden bevestigd.

Oorsprong van de fruitkist

Van oorsprong zijn deze bedoeld om appels, peren en ander fruit te vervoeren. Ze maken deel uit van de zogenaamde tertiaire verpakkingen, waaronder pallets ook vallen. Verder onderscheiden we de primaire verpakking, waar bijvoorbeeld bieten in zitten (een glazen pot) en de secundaire verpakking: het bubbeltjesplastic rond de potten die hen beschermt. Maar wij zijn erachter gekomen dat ze voor veel meer dingen bruikbaar zijn. Een fruitkist in de woonkamer zal tot een zekere hoogte uniek zijn in vergelijking tot de gemiddelde woonkamer. Zo zie je dat je alles wel een andere functie kan geven als je creatief genoeg bent! Wil je meer weten over wat fruitkisten jou allemaal voor voordelen brengen: volg dan onze site, want daarop posten we veel interessante blogs. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden