Uw huis veilig

De beste hoeslakens van Cinderella

Geplaatst op

Naast het kopen van je bed en matras, is het natuurlijk niet geheel onbelangrijk om een hoeslaken aan te schaffen. Een hoeslaken is namelijk belangrijk om je matras te beschermen tegen vuil en slijtage. En bij vuil bedoelen we dan voornamelijk het vocht dat jezelf tijdens je nachtrust uitzweet. Zoals iedereen wel weet kun je natuurlijk niet je matras in de wasmachine proppen, daarom is een hoeslaken uitgevonden en wasbaar ontworpen om zo je bed en matras altijd te voorzien van goede hygiëne. Buiten de functionaliteit is het natuurlijk ook belangrijk dat een hoeslaken lekker ligt en uiteindelijk aan jouw wensen voldoet. In deze blog geven we je dan ook graag informatie wat betreft hoeslakens en waarom Cinderella de beste kwaliteit biedt.

Maten en soorten

Bij Cinderella vind je een grote hoeveelheid aan keuze wat betreft hoeslakens. Er zijn hoeslakens beschikbaar voor kinderbedden, 1-persoons en 2-persoonsbedden, en zijn zelfs in grotere formaten beschikbaar voor bijvoorbeeld Kings bedden. De formaten lopen op tot 200 bij 220 centimeter. Omdat de matrassen ook onwijs verschillen qua formaat, neem bijvoorbeeld de dikte van een gewoon matras en de dikte van een topper, het verschil is enorm. Ook daar hebben ze bij Cinderella aan gedacht. Voor elk formaat is er een perfecte hoeslaken te verkrijgen. Ook wat betreft kleuren zijn er verschillende opties mogelijk.

Waarom katoen?

Je kunt hoeslakens in veel verschillende materialen verkrijgen en dat is natuurlijk niet voor niets. Ieder persoon heeft wel een andere voorkeur wat betreft bepaalde stoffen. Toch zijn niet alle stoffen functioneel en altijd praktisch. Zeker goedkopere varianten geven je het voordeel van een fijne nachtrust niet echt mee. Zo heb je bijvoorbeeld hoeslakens van synthetisch materiaal, zoals acryl, polyamide en polyester. Dit zijn stoffen die niet meer doen dan het beschermen van je matras. Dit materiaal ademt namelijk niet en zorgt ervoor dat je juist erg gaat zweten. Dit betekent dat je dus eigenlijk je dekbed ook regelmatig vaker moet verschonen om je bed hygiënisch te houden. Katoen daarentegen werkt juist heel goed tegen zweet en ademt, waardoor je prettiger zal slapen. Zeker in de warme zomerdagen zul je de nachten prettiger ervaren door een hoeslaken van katoen toe te voegen.

Wil je graag de opties bekijken of meer weten over hoeslakens? Kijk dan op de website cinderella.nl.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden