Uw huis veilig

Bestrijd huiszwam, maak gebruik van een expert!

Geplaatst op

Op https://www.bescon.nl/ vind je allerlei oplossingen om van de meeste hinderlijke problemen in huis af te komen: huiszwam. We nemen in deze blog enkele punten met je door die belangrijk zijn om je woning veilig en schoon te houden. Lees snel verder en verken de dingen die je moet ondernemen. Dat schiet direct al veel meer op! 

Hoe ontstaat huiszwam? 

Het is mogelijk om huiszwam te bestrijden met de hulp van een professional. Dit is trouwens ook geen overbodige luxe, omdat de zwam er echt voor zorgt dat je woning geruïneerd raakt als je er niets aan doet. Hoe zit dit dan precies? Een huiszwam voedt zich met de houten delen van je woning, denk aan de vloer, de plafonds en de meubels. Natuurlijk wanneer deze allemaal van hout zijn. Huiszwam kan uitstekend groeien wanneer een ruimte vochtig en koel is zonder goede ventilatie. 

Wat kun je doen tegen huiszwam? 

Wanneer je weet wat je precies kunt doen tegen de zwam, dan wordt het allemaal een stuk gemakkelijker om je woning zwam vrij te houden. Zorg dus dat ruimtes goed geventileerd zijn. Dit geldt zeker voor de kelder of kruipruimte onder een houten vloer. Maar eigenlijk in alle ruimtes is het heel belangrijk dat je goed ventileert. Zo wordt het gemakkelijker om je woning schoon te houden. 

Wat kun je het beste doen als er huiszwam in je woning zit?

We raden je zeker aan om bij een infectie met huiszwam, je woning door een expert te laten saneren. Hoe dat in zijn werk gaat? Alle aangetaste houten delen worden verwijdert. Bij een infectie in de houten vloer, wordt ook de kruipruimte eronder voor een groot deel afgegraven om te zorgen dat de zwam niet weer terugkeert. Ook wordt alles met speciale chemische middelen behandeld. 

Voorkomen is natuurlijk beter dan dat je een bedrijf moet inhuren, maar wanneer je toch de zwam cadeau krijgt van moeder natuur, dan is het goed om wel zo snel mogelijk in actie te komen. Bij Bescon weten ze je zeker te helpen met het succesvol bestrijden van de huiszwam. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij uwhuisveilig.nl lees je wat je kan doen om je woning veilig en comfortabel te maken.

Contactgegevens

Via info @ uwhuisveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden