Uw huis veilig

3 leuke ideeën voor tuininrichting

Geplaatst op

Ben je deze zomer ook op zoek naar interessante manieren om je tuin op een leuke manier in te richten? In deze blog wil graag wat aandacht geven aan het opleuken van de tuin door middel van verschillende soorten tegelvloeren. Lees snel verder voor meer informatie.

Mediterrane sfeer en stijl

Als je op zoek bent naar een zekere mediterrane uitstraling in je tuin dan kan je dit realiseren door wat olijfbomen of andere typische planten neer te zetten, maar het is ook belangrijk dat de vloer van de tuin de juiste sfeer neerzet. Dit kun je doen op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van tegels met een zekere motieven en mozaïeken. 

Een tuin met weinig onderhoud

Wil je graag van je tuin kunnen genieten zonder dat je hier al te veel tijd aan hoeft te besteden? In zulke gevallen is het handig om te kiezen voor een tuin met weinig onderhoud. Het is een mythe dat een onderhoudsvrije of onderhoudsarme tuin weinig meer hoeft te hebben. Daarnaast betekent van onderhoudsvrije of onderhoudsarme tuin niet dat er leuke planten en bloemen in kunnen staan. We adviseren je ook om te kiezen voor grotere stenen of tegels, zodat je ook maar weinig onkruid tussen de voegen hoeft te verwijderen. Kijk voor een mooi, leuk en ook actueel aanbod van keramische tuintegels op de website van onlinebetonstenen.nl.

Altijd kleur in je tuin

Tenslotte willen we graag adviseren om er rekening mee te houden dat wanneer de zomer en de lente voorbij zijn, je nog wel wat kleur in je tuin zou willen hebben, dit kun het beste realiseren door een grote diversiteit aan planten te (laten) plaatsen zodat je hier ook in de herfst en de winter wat kleur voor in je tuin krijgt. Dat is natuurlijk wel zo leuk! Zeker als je bedenkt dat de meeste tuinen er in deze periode grauw en kaal bijliggen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden